Fără să ne dăm seama, suntem Branduri. Nu este nevoie decât de o simplă interacțiune cu o persoană, pentru că această să fie “etichetată”.
Branding-ul personal este un instrument puternic și foarte important, pentru că trimite un mesaj direct, clar și relevant despre cine ești și/sau despre ce ai tu de oferit.

Brandingul există la toate nivelurile vieții personale și profesionale, indiferent că încercăm să ne promovăm în compania în care lucrăm, ne dorim să facem o schimbare în carieră sau încercăm să vindem un serviciu sau un produs.

Vom descoperi împreună ce te face UNIC. Îți vei identifica valorile personale, esența brandului și totodată promisiunea și misiunea brandului tău personal. Astfel, îți vei putea construi arhitectura brandului tău autentic, acel brand care te diferențiază.

Practic înveți cum să îți construiești brandul care te face vizibil (online & offline) și te ajută să obții cariera visată.

Ai nevoie de toate acestea dacă:

  • Ești la început de carieră sau îți dorești să faci o schimbare în carieră și ai realizat că este obligatoriu să ai un brand personal care te face vizibil și care te ajută să obții jobul dorit
  • Ești freelancer/antreprenor și vrei să afli cum un brand personal autentic și puternic te poate ajuta să îți crești business-ul
  • Dorești să te cunoști mai bine, să afli ce te face unic și cum poți să te diferențiezi de ceilalți

Ce vei obține?

  • Îți identifici valorile personale și totodată esența, personalitatea, promisiunea și misiunea brandului tău personal
  • Îți construiești arhitectura brandului tău personal autentic
  • Îți faci un plan de comunicare a brandului tău atât online cât și offline