Tu știi cine ești, dincolo de funcții și etichete? Știi unde vrei să ajungi, dincolo de așteptările celorlalți de la tine? Știi ce anume te face să fii unic?

”Cunoaște-te pe tine însuți!”

Nu trebuie să fii Socrate ca să înțelegi profunzimea acestor cuvinte și să pornești pe calea către o viață trăită cu sens. Sunt Oana Radu și te invit să te (re)descoperi, să afli cine ești cu adevărat.

Am început cu mine. Am evoluat lucrând în training și resurse umane, am condus și dezvoltat echipe în companii ca Vodafone, UPC, GE Money, UniCredit Țiriac & UniCredit Global (Milano) și Heineken. Ultima poziție pe care am ocupat-o într-o corporație a fost cea de „Talent & Organizational Development Manager”, iar munca mea m-a ajutat să fiu mereu alături de oameni, să îi cunosc, să îi înțeleg, să îi ajut.

Am mers mai departe de-atât și am decis să investesc timp în dezvoltarea mea personală și profesională. Am beneficiat de consiliere în carieră pentru a-mi clarifica valorile, identifica talentele, abilitățile naturale și vocația/misiunea/scopul în viață.

În cele din urmă, am ales să renunț la confortul unui job într-o mare corporație, ca să pot trăi din plin misiunea recent descoperită: să însoțesc și să ghidez oamenii în dificila, dar fascinanta călătorie a (re)descoperirii de sine.

Sunt certificată ca și:

  • Consultant în Carieră GCDF (Global Career Development Facilitator). Această certificare este emisă de Center for Credentialing and Education (CCE)
  • Facilitator de Constelații de Business (Facilitator of Business Constellations & Team Dynamics). Această certificare este emisă de  “Business Intuition” – Olanda.

Mă simt privilegiată să-ți fiu oglindă, ghid și susținător în procesul tău de (re)descoperire, să te ajut să ajungi la starea de echilibru, autenticitate și bucurie.

Nu există bucurie mai mare decât să reușești să faci lumină acolo unde sunt doar umbre, să dărâmi barierele care te împiedică sa fii tu însuți.

(Re)descoperirea de sine înseamnă echilibru, autenticitate și bucuria de a trăi. De ce ai vrea să accepți mai puțin?