Tu știi cine ești, dincolo de funcții și etichete? Știi unde vrei să ajungi, dincolo de așteptările celorlalți de la tine? Știi ce anume te face să trăiești în echilibru?

Nici eu nu am știut și am fost multă vreme ca o umbră în propria mea viață. Nu aveam niciun Scop, nu mă simțeam împlinită și nu simțeam bucurie.

”Cunoaște-te pe tine însuți!”

Nu trebuie să fii Socrate ca să înțelegi profunzimea acestor cuvinte și să pornești pe calea către o viață trăită cu sens. Sunt Oana Radu și te invit să te (re)descoperi, să afli cine ești cu adevărat.

În urma unor experiențe personale dure, am ales să investesc mult în dezvoltarea mea (workshop-uri și tabere de dezvoltare personală, constelații familiale etc.). Am beneficiat și de consiliere în carieră pentru a-mi clarifica valorile, identifica talentele, abilitățile naturale și Vocația/Misiunea/Scopul în viață.

Am condus și dezvoltat echipe în companii ca Vodafone, UPC, GE Money, UniCredit Țiriac & UniCredit Global (Milano) și Heineken. Ultima poziție pe care am ocupat-o într-o corporație a fost cea de „Talent & Organizational Development Manager”, iar munca mea m-a ajutat să fiu mereu alături de oameni, să le cunosc nevoile, să îi înțeleg, să îi ajut să își maximizeze potențialul. Ariile mele de expertiză sunt: Consultanță în carieră, Branding Personal, Leadership & Team Dynamics, Systemic Business Constellations.

În anul 2017 am ales să fac o schimbare majoră în carieră, mai exact să continui ca freelancer, în direcția Misiunii mele:

”Să creez spațiu pentru cei care vor să se (re)descopere și să-i ghidez pe calea evoluției personale și profesionale, pentru a-i ajuta să trăiască o viață cu Sens, care să le aducă împlinire și bucurie”.

Sunt absolventă a Facultății de Management și a Masterului ”Marketing și Comunicare în Afaceri”, ambele în cadrul ASE București.

Sunt certificată ca și:

  • Consultant în Carieră GCDF (Global Career Development Facilitator). Această certificare este emisă de Center for Credentialing and Education (CCE) – Statele Unite
  • Facilitator Constelații de Business (Systemic Business and Career Constellations & Team Dynamics Facilitator). Această certificare este emisă de  “Business Intuition” – Olanda.

Cred că fiecare dintre noi este unic și are un mod propriu de a înțelege lumea, pe sine și pe ceilalți. De aceea, abordarea mea este una holistică – aleg să folosesc pentru fiecare client acele metode și tehnici pe care le consider potrivite acestuia.

Mă simt privilegiată să-ți fiu ghid și susținător în procesul tău de (re)descoperire, să te ajut să ajungi la starea de echilibru, autenticitate și bucurie.

Nu există bucurie mai mare decât să reușești să faci lumină acolo unde sunt doar umbre, să dărâmi barierele care te împiedică sa fii tu însuți.

(Re)descoperirea de sine înseamnă echilibru, autenticitate și bucuria de a trăi o viață personală și profesională împlinită.

De ce ai vrea să accepți mai puțin?