Tabere de dezvoltare personală2018-06-04T08:49:18+00:00

Bucură-te de viață, indiferent de suișurile și coborâșurile pe care ți le oferă pe parcurs. Chiar dacă nu-i putem influența durata, calitatea vieții stă în mâinile noastre: avem puterea să o transformăm într-o călătorie care să ne aducă satisfacții la fiecare pas.

Învață ca și cum ai trăi veșnic. (Mahatma Ghandi)

În tabăra de dezvoltare personală I AM COMPLETE, te pun în fața unei oglinzi emoționale și te provoc să te dezvolți personal și social. Prin pași simpli, dar siguri și prin metode naturale de învățare experiențială, vei învăța să te conectezi la tine și să dezvolți relații constructive și sănătoase cu cei din jur. Vei avea parte de o experiență transformatoare, care te va ajuta să te (re)descoperi și să trăiești o viață împlinită.

Ce simți că îți lipsește în acest moment din viața ta?

  • Ești împăcat cu cine ești sau simți că ești în permanență în căutarea a ceva ce pare să-ți scape mereu printre degete?
  • Te simți împlinit sau simți că ești mereu singur sau separat de ceilalți, indiferent cât de mulți oameni sunt în jurul tău?
  • Atunci când râzi sau zâmbești, o faci din toată inima sau e felul prin care îți ascunzi tristețea cu care nu știi ce să faci și care persistă în ciuda tuturor distracțiilor cu care te înconjori?

Indiferent care îți sunt provocările, trebuie să știi că nu ești singurul care se confruntă cu ele. Și, deși nimeni nu le poate depăși în locul tău, odată ce le recunoști și te conectezi cu alți oameni în situații asemănătoare, creezi premise sănătoase ca să te îndrepți spre varianta ta matură și autentică.

Cum te pot ajuta să te îndrepți către viața pe care ți-o dorești cu adevărat?

Te voi ajuta să-ți accesezi forța interioară. În taberele de dezvoltare personală I AM COMPLETE ești expus la situații inspirate din viața cotidiană, care îți vor oglindi comportamentele prin care te sabotezi singur. Te voi ghida cu grijă și atenție pentru ca tu să depășești dezechilibrele, dezorientarea, durerile trecutului, lipsa de sens.

Călătoria de (re)descoperire de sine este una pe care o poți face doar tu, dar o parte din activități vor fi realizate împreună cu alți oameni aflați în același proces. Uneori veți lucra în perechi, în grupuri mici sau mari, iar alteori, procesul presupune “muncă” individuală.

Metodele de lucru sunt variate, de la comunicare verbală, la ascultare activă, la vizualizare, la acțiune și interacțiune în grup, desfășurate atât în interior cât și în natură. Exercițiile vor fi combinate cu elemente muzicale, de dans sau teatru, astfel încât nici nu le vei percepe drept contexte de învățare.

Surprizele apar când te aștepți mai puțin, însă cheia va fi întotdeauna la tine. Vei fi provocat să fii sincer cu tine, cu ceilalți și deschis să-ți depășești limitele.

Ce obții prin participarea la taberele de dezvoltare personală I AM COMPLETE?

Într-un mediu de siguranță și acceptare, vei practica feluri prin care să ajungi la varianta ta autentică, echilibrată și matură:

  • Vei trăi viața cu mai multă bucurie, deschidere, încredere și curaj
  • Vei dezvolta relații satisfăcătoare și sănătoase, atât în relația cu tine însuți, cât și în cele cu partenerul de viață, cu familia, prietenii sau cu colegii de muncă.

Vei pleca din tabără cu instrumente funcționale care te vor ajuta:

  • să te ancorezi mai bine în prezent
  • să găsești în tine curajul de a-ți depăși temerile
  • să ai mai multă încredere în tine și în ceilalți
  • să faci din iubirea de sine o prioritate
  • să fii conștient de unicitatea ta.

Transformarea reală începe prin a fi sincer cu tine. Deschide-ți inima, pune-ți întrebările potrivite și învață unde să cauți răspunsurile: în interiorul tău.

Eu te invit să te uiți în propria-ți oglindă emoțională!
Rezervă-ți locul pentru următoarea tabără!
Perioada: 25-28 mai.
Locație: “Cabana” – Păltiniș
Preț: 380 EUR (masa și cazarea, incluse)
Scrie-mi aici