Cea mai importantă călătorie este cea în interiorul tău. Iar (re)descoperirea se petrece în momentul când reușești să te uiți în oglindă, să zâmbești și să îți mulțumești pentru tot ceea ce ești aici și acum.

“Dacă ești încă în căutarea unei persoane care-ți poate schimba viața, uită-te în oglindă!”

– Roman Price

În tabăra de (re)descoperire personală I AM COMPLETE, te punem în fața unei oglinzi emoționale. Prin pași simpli dar siguri, și prin metode naturale de învățare experiențială, vei învăța să te conectezi la tine și să dezvolți relații constructive și sănătoase cu cei din jur. Vei învăța să-ți pui întrebările potrivite și unde să cauți răspunsurile: în interiorul tău. Vei avea parte de o experiență transformatoare, care te va ajuta să te (re)descoperi și să trăiești o viață împlinită.

Ce nu merge în viața ta?

  • Ești împăcat cu cine ești sau simți că ești în permanență în căutarea a ceva ce pare să-ți scape mereu printre degete?
  • Ești liber emoțional, astfel încât să-ți poți trăi propria viața în mod autentic? Sau tânjești în continuare după validare și acceptare din partea părinților tăi?
  • Atunci când râzi sau zâmbești, o faci din toată inima sau e felul prin care îți ascunzi tristețea cu care nu știi ce să faci și care persistă în ciuda tuturor distracțiilor cu care te înconjori?

Indiferent care îți sunt provocările, trebuie să știi că nu ești singurul care se confruntă cu ele. Și, deși nimeni nu le poate depăși în locul tău, odată ce le recunoști și te conectezi cu alți oameni în situații asemănătoare, creezi premise sănătoase ca să te îndrepți spre varianta ta matură și autentică.

(Re)descoperirea…

Tabăra este formată din procese transformaționale focusate pe individ, însă realizate la nivel de grup. Astfel, vei avea parte de o experiență personală și individuală, cu propriile “aha!”-uri specifice momentului de transformare personală în care te afli acum. Vei fi provocat să fii sincer cu tine, cu ceilalți și deschis pentru a-ți depășești limitele.

Fiecare zi este construită diferit, pentru a-ți oferi oportunități diverse prin care să descoperi mai multe despre tine, despre ceea ce ești capabil să faci, dar și despre potențialul tău. Metodele de lucru sunt variate, de la comunicare verbală, la ascultare activă, la vizualizare, la acțiune și interacțiune în grup, desfășurate atât în interior cât și în natură. Exercițiile vor fi combinate cu elemente muzicale, de Body Movement, astfel încât nici nu le vei percepe drept contexte de învățare.

Ești pregătit să te vezi cu adevărat în oglindă?

Ce vei câștiga în urma acestei experiențe?

La finalul taberei, cu siguranță vei putea să afirmi cu bucurie și autenticitate “mă iubesc”! Vei (re)găsi un echilibru interior ce te va ajuta să:

  • Te ancorezi mai bine în prezent
  • Găsești în tine curajul de a-ți depăși temeri și blocaje
  • Ai mai multă încredere în tine și în ceilalți
  • Faci din iubirea de sine o prioritate
  • Fii conștient de unicitatea și potențialul tău

Vei trăi viața cu mai multă bucurie, deschidere, încredere și curaj.

Vei dezvolta relații satisfăcătoare și sănătoase, atât cu tine însuți cât și cu partenerul de viață, cu familia, prietenii sau cu colegii de muncă.

Testimoniale de la participanți:
Te invităm să te uiți în propria-ți oglindă emoțională!
Oana Radu
Oana Radu
Trainer | Career Counselor
Vlad Grigore
Vlad Grigore
Extreme Outdoor Trainer
Elena Rudoi
Elena Rudoi
Coach | Trainer
Ediția #4 – Perioada: 16 – 19 mai 2019
Locație: “Cabana“, Păltiniș
Rezervă-ți locul pentru următoarea tabără!
Înscrie-te aici!