Cine ești și ce vrei să devii: sunt elementele care stau la baza evoluției personale și profesionale reale. Pare simplu, însă este unul dintre cele mai grele procese prin care trece fiecare dintre noi.

„Cel mai dificil lucru în viață e să te cunoști pe tine însuți”. (Thales din Milet.)

Trainingul transformațional este o călătorie în care te inspir să redescoperi cine ești tu cu adevărat și cum poți găsi soluții ca să fii mulțumit de tine și de relațiile pe care le stabilești cu cei din jurul tău. Este călătoria care îți activează curajul de a fi tu însuți, autentic și unic, în toate relațiile profesionale.

Cum te simți cu adevărat la locul de muncă?

Secretul fericirii stă în echilibrul dintre viața personală și viața profesională. Cât de des auzi aceste cuvinte? Suficient de des cât să înțelegi că de cele mai multe ori suntem într-un anumit fel la muncă și cu totul alții în viața privată. Din cauza asta devine dificil:

 • Să relaționăm cu personalități diferite,
 • Să creăm coeziune de grup în echipele de lucru pe care le conducem sau din care facem parte,
 • Să câștigăm respectul celorlalți dincolo de protocolul impus de ierarhie.

Iar exemplele pot continua.

Pentru tine ce aspect este disfuncțional sau nesatisfăcător în relațiile de la locul de muncă?

Cum te ajut să creezi relații profesionale armonioase autentice?

În trainingurile transformaționale pe care le facilitez în companii:

 • Te provoc să ieși din zona de confort și să analizezi acele aspectele care te compun ca om și care influențează felul în care te raportezi la ceilalți într-un mediu de lucru
 • Îți oglindesc felul în care interacționezi cu ceilalți, îți propun exerciții practice ca să-ți rezolvi situațiile conflictuale și te susțin să testezi și să alegi atitudini care să te pună în valoare
 • Îți ofer un context sigur în care să practici alegerile făcute, astfel încât să obții încrederea în tine că poți acționa și relaționa dintr-un spirit de autenticitate, chiar și într-un mediu formal

Trainingurile pe care le facilitez se bazează pe dezvoltarea abilităților de:

 • Leadership
 • People Management
 • Branding personal
 • Prezentare/vorbit în public
 • Interacțiune în medii de lucru unde există diversitate

În funcție de participanți și de obiectivele stabilite împreună, adaug noi arii de focus și adaptez conținutul sesiunilor de training la particularitățile echipei cu care lucrez.

Spune-mi cu ce situații se confruntă echipa ta și găsim împreună formula prin care ajungem la rezultatul dorit.

Cum arată succesul tău la locul de muncă?

Prin sesiunile de training transformațional  pe care le facilitez, te invit să accesezi “necunoscutul”, să conștientizezi potențialul de care ești capabil și să îndrăznești să-l explorezi zilnic.

Oamenii sunt cea mai valoroasă resursă a unei companii. Indiferent dacă ești într-un rol în care coordonezi echipe sau doar faci parte dintr-una, ai puterea să influențezi atmosfera de lucru, ducând-o într-o zona de sinceritate, destindere, autenticitate și în acest fel, contribuind la eficiența întregii echipe. Investește în (re)descoperire și vei putea să interacționezi natural și constructiv cu ceilalți.

Investește în tine și în oamenii din compania ta!
Trainingurile transformaționale creează cadrul în care oamenii se pot (re)descoperi pentru a construi relații autentice bazate pe încredere!
Programează o întâlnire!