Workshop constelații de carieră

Data: 26 octombrie 2019

Workshop-ul în care accesezi soluțiile prin care poți să-ți deblochezi calea către cariera visată

Pentru mulți, scopul principal al vieții este să urmeze o carieră care este semnificativă și împlinită. A face ceea ce te pasionează și te reprezintă ca persoană poate fi extrem de plin de satisfacții – înseamnă că îți poți aplica abilitățile și talentele naturale, câștigând bani din asta.

Din păcate, nu toată lumea ajunge într-un astfel de moment și mulți oameni se află în locuri de muncă în care nu se regăsesc, care îi fac să se simtă plictisiți, demotivați și frustrați.

Rezolvarea problemelor de carieră poate fi un proces de lungă durată. Dar cariera nu este ruptă de viaţa noastră, ci este cea mai importantă parte în ea. În jurul ei se organizează relaţiile de cuplu, viaţa socială, munca şi banii. Alinierea corectă a domeniilor din viaţa noastră se numeşte stil de viaţă – doar prin această aliniere ne putem valorifica potenţialul şi fiecare zi din viață.

Workshop-ul este pentru tine dacă:

 • Nu ai descoperit încă ce fel de job te-ar satisface și te simți blocat într-o rutină
 • Îți dorești o schimbare, dar te simți în imposibilitatea de a-ți părăsi locul de muncă actual
 • Te confrunți cu o problemă personală/de familie sau cu o problemă la locul de muncă, care te împiedică să te bucuri de ceea ce faci astfel încât să obții cele mai bune rezultate
 • Îți dorești o carieră cu Scop, ce aduce în viața ta bucurie, împlinire sufletească și materială
 • Nu ai încredere sau curaj să-ți urmezi cariera visată
 • Ai un blocaj în ceea ce privește cariera ta (care poate proveni din relațiile pe care le ai cu membrii familiei tale)

Ce obții prin participarea la acest workshop?

 • Constelațiile de carieră au ca rol să te facă să simţi şi să vezi viaţa ta din mai multe unghiuri şi perspective. În urma acestora vei putea să faci discernământ între ceea ce vrei şi ce nu vrei, vei putea să vezi soluţii acolo unde acum vezi blocaje, îţi vei lărgi orizontul şi vei dobândi o înţelegere superioară a vieţii tale şi a priorităţilor, precum şi a paşilor de acţiune necesari pentru atingerea obiectivelor pe care ţi le propui.
 • Claritate cu privire la direcția în care trebuie să îți îndrepți atenția pentru a îți îmbunătăți viața
 • Vei descopri ce cale/rol/oportunități de carieră te-ar face cu adevărat fericit
 • Vei identifica și aborda aspectele care te rețin în a obține rezultatele dorite la locul de muncă actual / afacerea ta
 • Vei identifica și modifica aspectele personale/din familie care ar putea avea impact asupra vieții tale profesionale (blocaje, convingeri limitative, temeri, tipare negative de comportament, lipsa încredere etc.)
 • Vei putea face alegeri privind cariera/afacerea ta și vei identifica pașii necesari în direcția schimbărilor dorite
 • Vei descoperi cum să-și accesezi intuția și resursele interioare

CE SUNT CONSTELAȚIILE?

Constelația este o modalitate de a reprezenta tiparele de relaționare în cadrul unui sistem. Pot fi reprezentate relațiile dintre membrii unei familii, dintre colegi, prieteni, chiar și elemente mai abstracte ale lumii nostre interioare, cum ar fi un obiectiv și obstacolul care ne împiedică să ne urmăm calea.

Poți alege să “lucrezi” o situație care te frământă sau poți participa activ în constelațiile celorlalți. În oricare dintre situații vei beneficia oricum de claritatea și reechilibrarea pe care o poate aduce metoda constelațiilor.

Uneori, atunci când avem de-a face cu relații, interacțiuni complexe sau diverse situații de viață întâlnim blocaje pe care nu le putem rezolva doar analizând problema. Pur și simplu lucrurile nu par a merge în direcția în care ne dorim.

Chiar dacă, de cele mai multe ori nu suntem conștienți de dinamica unui sistem, aceasta ne afectează viața într-o foarte mare măsură. Constelațiile ne pot ajuta să privim la situația în care suntem personal implicați, din afară ei. Este o metodă de explorare a dinamicilor profunde care există în interiorul tuturor sistemelor și care ne afectează viața, influențând modul cum ne comportăm, cum gândim, cum simțim, cum luăm decizii.

În acest workshop vei obține noi răspunsuri cu privire la aceste dinamici, îți vei deschide noi perspective și vei descoperi modalități de a face schimbările dorite, identificând soluțiile cele mai potrivite pentru cariera ta.

Alte beneficii ale participării la workshop-urile “(Re)discover your inner self by Oana Radu”:

 • Vei face parte dintr-o comunitate formată din oameni ca și tine, interesați de dezvoltarea lor personală și profesională
 • Vei experimenta un spatiu sigur, creat de un trainer-oglindă, ghid și susținător care te va ajuta să-ți atingi obiectivele propuse
 • Vei beneficia de sprijin chiar și după încheierea workshopului, din partea mea sau a comunității de învățare și dezvoltare “(Re)discover your inner self by Oana Radu”